Till midsommar gjorde jag denna goda festrätt med marinerad fläskfilé och en grön örtsås. Köttet blev otroligt mört och saftigt och i kombination med örtsåsen blev det bara klockrent
Först ut blir den marinerade fläskfilén med smak av vitlök, chili och lime. Till kräftskivan som vi hade så bjöds det på flera olika sorters rätter som jag kommer att lägga ut receptet på
En rätt när man är många och kan förberedas dagen innan. Perfekt till buffén och picknick med smak av Italien av de soltorkade tomaterna och balsamvinäger från Modena
Putsa, salta och peppra filéerna. Bryn dem i smör i en stekpanna. Lägg över köttet i en ugnssäker form och stek tills innertemperaturen är 65º, ca 25 minuter
Lite tips på lördagsmat kanske ni är sugna på. Förra helgen lagade jag detta och det blev kalasgott. Förvisso använde jag i det här fallet färdig potatis, men det går precis lika bra att ha egen klyftpotatis, hasselbackspotatis eller liknande till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.