Garnera gärna uppläggningsfaten med ngr kvistar rosmarin & citronklyftor/skivor. *På en buffé äter räknar man med cirka 60 - 90 g kött per person. 4 dl olivolja blandas med citronskalet. 4 dl olivolja blandas med citronskalet
Till det åt vi, fläskfilé som hade fått marinera både i kall och varm marinad. Nästa steg blev att, filén och den kalla marinaden åkte ner i en gjutjärnsgryta, och fick koka där på svag värme,
Eller stek på låg värme med lock eller folie över kycklingen tills den är klar. Blanda alla ingredienserna till marinaden i en bunke (vänta med salt i marinaden om du ska marinera länge över natten)
Eller stek på låg värme med lock eller folie över kycklingen tills den är klar. Blanda alla ingredienserna till marinaden i en bunke (vänta med salt i marinaden om du ska marinera länge över natten)
När köttet kallnat skär du lagom tjocka skivor och lägger i en stor burk eller fat, slår på marinaden, på med lock eller plastfolie och in i kylskåpet så det får gotta till sig av alla smakerna till dagen därpå
Låt köttet kallna i kylen. Till kräftskivan hade vi marineradfläskfilémed två sorters lök. När jag bjuder på buffé så brukar någon form av marinerad kyckling eller fläskfilé dyka upp på menyn
Låt köttet kallna. Putsa köttet och gnid in det med salt och peppar. Blanda samman alla ingredienserna till såsen och ställ den kallt att mogna i smaken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.