Lägg ner pastan och låt koka 5 minuter, lägg ner fiskbitarna och låt sjuda 5 minuter till. Hoppa över pasta och crème fraiche, så blir energivärdet 215 kcal/portion
Jag tycker om vegetarisk mat, men jag är lat och tycker det är omständigt om jag ska hålla på och handla en massa grönsaker som sedan ska skalas, bitar, hackas, rivas osv
pasta eller ris. Krydda och tillsätt övriga ingredienser och låt koka ett par minuter. Hittade detta receptet från Arla på ett paket vispgrädde, men jag gjorde om det en aning
Lägg löken och kålen i en varm stor panna eller wok, rör om och låt allt bli varmt igen, tillsätt nudlarna och några droppar sesamolja och/eller rapsolja
Och så råkade det vara så att pappa inte gillade klenäterna så värst mycket, varpå han döpte dem till klen-äter-inte… Så den oerhört roliga ordvitsen har vi fått höra upprepade gånger i juletid under hela uppväxten
Iofs blev det inte den vanliga träningen, utan istället testade jag på att springa HV's hinderbana. Nu finns det väl en halv uppsjö av vägar man kan springa den på, men jag körde ett varv som kändes logiskt
Det är viktigt att inse att ALLA människor har magmuskler/rutor på magen, de är däremot mer eller mindre synliga beroende på hur mycket underhudsfett man har
Lägg på bakplåt och pensla med ägg. Det var länge sedan. När färsen fått fin färg häll på lite tomatkross, tomatpure, paprikapulver, oregano och salt + peppar
Men grejen är att just nu är detsmått omöjligt för mig att baka något mer avancerat, eftersom kindergarten råkar vara stängt idag och alla tre barnen är hemma
Funderar på en favorit i repris idag eller kanske skall man slå till med den på nyårsafton. Låt osten smälta och stek den på medelstark värme till flarnet fått vacker färg
Pappa har hjälpt oss i veckan nämligen och sparat in många sköna timmar åt oss. Är det gott eller. Ska tomaterna plockas efter första frosten eller kan man plocka dem nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.