Har jag inte jordnötter hemma brukar jag använda mandlar, eller solroskärnor, det går också fint. Det här är den typen av mat jag gör trippelsats av och äter till lunch (och ibland frukost
Fyllning. Uppe tidigt idag så jag ska nog hinna med en del innan jobbet, tänkte mig en springrunda för när jag kommer hem från jobbet bär det av till affären för lite shopping sen mys för hela slanten
Men nu så har vi lyckats och det ser vi fram mot, vi vet ju vad som väntar. Fråga oss inte varför den heter gryta från södern, för det har vi ingen aning om alls
När vi lchf-are äter sallad är det väl sällan några blad isbergssallad och smaklös vintertomat. Det handlar istället om att äta smakrika och matiga grönsaker, gärna med en riktigt mättande dressing
Det som är bra med piroger är att man kan äta de kalla så det är perfekt picnicmat. Vispa ihop äggula, mjölk och olja i en annan, häll det i mjölblandningen och arbeta ihop till en deg
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda samtliga ingredienser till en deg. Dela degen i två delar och forma till långa rullar med en diameter på fem centimeter, slå in i plastfolie och ställ i kylen i en timme
Eller om det som vanligt då är en aning knepigt med det glutenfria mjölet. Det kändes väldigt bra, för degen blev ok i konsistensen och det gick bra att göra ringarna och jäsningen såg superbra ut
Eller så beror det på alla ingredienser. Servera tillsammans med ris eller matgryn. Det gäller att ni gillar syltlök och cornichons för de gör en hel del av grytans smak
Vinet är upphällt och maten på gång, kan det möjligvis bli bättre. Vad tänker ni andra äta ikväll. Jag var bortbjuden igår som några redan vet, men ni får hålla er till imorgon innan recepten kommer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.