Brygg, låt svalna och smaksätt. Nåja, det här är en artikel jag skrev för lokaltidningen förra månaden, det var jättefint då och vi tänkte att den "riktiga" sommaren inte ens börjat än
Jag hade trott att keson skulle ge god smak men det hela luktade godare än det smakade. Trots detta har jag nu ett tag gått och sneglat på kesoburkarna i butiken eftersom det alltid verkar komma ut nya lite spännande smaker
Supergott - vi åt alla så att vi knappt orkade prata efteråt. Vi hade gäster i helgen och då provade jag för första gången att göra Pulle pork och det kommer jag att göra många gånger framöver
Stek eller grilla tills de fått fin färg. åh det är lillgrabben som insjuknat. Då är det tur att jag redan igår förberedde dagens lunch, som blir kebebspett med rotfrukspytt åh fetaoströra
Eftersom jag inte hade något majsmjäl hemma blev det en blandning av havremjöl och mandelmjöl. Värmen i luften har mattats av något och idag har både blåst och en och annan regnskur behagligt lättat på värmetrycket
Lägg i lax och dill, låtdet koka upp och dra grytan från värmen. I dag har vi fått en ny vän i köket, en vän som både kan poppa popcorn, värma vatten och koka gröt
Servera med pasta/ris/potatis eller något annat gott. salt, vitpeppar, oregano (för att jag är ett oreganofreak), ett halvt kryddmått cayennepeppar och lite soja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.