Jag är gladdes över att bara behöva vänta ett par minuter på tunnelbanan som tar mig de sista kilometrarna hem, och såg minst sagt vid tanken på att det väntar något riktigt gott til middag
Vill du ha lite mera grönsaker kan man ha en tomatsallad till. I varje fall är jag det. Som så ofta förut - middagen efter kvällsträningen behöver gå fort för då är man hungrig
Varför inte en coleslaw, kanske en med bulgur i, eller en smarrig grönsakslåda skulle passa. Röror och annat gott som kan passa till hittar du under fliken "Tillbehör"
Det blir lätt sådär på sommaren. Superenkelt och supergott och väl värt mödan. Nu har jag massor med foton att gå igenom och tänkte visa några av dem härnär jag är klar
Fördela solroskärnor ovanpå osten. Grädda i mitten av ugnen tills flarnen fått lite färg. 1solroskärnor1. Strö ett tunt lager riven ost i ett kakmått som är 7 cm i diameter. Det tar ca 5 minuter
Blanda sedan ner det i degvätskan. vetekross. 1vatten. 1jäst. 1olja. 1salt. 1vetemjöl. 1smör. 14 bröd Ingredienser 4 dl vetekross 16 dl vatten 50 g jäst 2 msk olja 1 msk salt 3 l vetemjöl Till formarna
Uppe tidigt idag så jag ska nog hinna med en del innan jobbet, tänkte mig en springrunda för när jag kommer hem från jobbet bärdet av till affären för lite shopping sen mys för hela slanten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.