om man vill, hela kryddnejlikor till garnering. om man vill, hela kryddnejlikor till garnering. Efter att jag sköljt den i kallt vatten åkte den in i ugnen på 125 grader med svålen upp tills termometern visade 73 grader (mellan 70 och 75 är rekommenderat, där det tidigare är mer saftig). Griljera skinkan i ugnen tills den fått fin färg, cirka 10-15 minuter
Till den kan man göra olika tillbehör, denna gång valde vi att göra en frisk salsa på hackad rödlök, tomat, grön paprika och mango samt olivolja, citronjuice, flytande honung, salt och peppar
Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på till nyårsafton. Riktigt gott var det och om jag ska skryta lite så blev en toppenmiddag med helt fantastiskt kött som stektes till perfekt temperatur, väldigt lyckat
Som ett gott tillbehörtill dem kommer här en av mina Favoriter i Repris. Det märks att det är många som uppskattar bär till smaksättning i en kall sås, får väldigt många sökträffar på just den här hjortronsåsen
Köttfärssås är en rätt som är snabb att laga till och den är god också. Lägg till lite mera jobb och tid och få denna jättegoda pastagratäng på middagsbordet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.