Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj Fyllning: 5 salladslökar 1 vitlöksklyfta 400 g kycklingfärs 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 1 riven färsk ingefära 1 tsk salt 1 förpackning wontondeg Dipsås: ½ färsk röd chili 2 msk konc äppeljuice 2 msk japansk soja Till servering: jasminris
Servera medkycklingfräset. Toppa med lite extra dragon och pumpakärnor. Fräs allt i smör- &rapsolja i en stekpanna tills det har fått fin färg och kycklingen är klar
500 g kycklinglårfilé 2 klyftor vitlök, hackade 2 morötter, skalade och skurna i slantar 1 röd paprika, i munsbitar 3 salladslökar, i 3 cm-bitar 2 pak choi, i grova bitar
Tomat- och Mozzarellafylld kycklingfilé. Krämig kycklingpastamed mozzarella. Har varit ganska skönt att laga "sina egna" recept ett tag, tror att man får göra så och varva lite med matkassarna emellanåt för att inte känna sig så låst
För ett tag sedan ville Z ha soppa, i ren Kung Fu Panda-anda Så fick det bli. Jag gjorde i ordning en japansk nudelsoppa medkyckling samt grönsaker och rotsaker med kål för att göra den mer matig
Fukta kanterna med ytterst lite vatten. Servera med dipsås och ris. Sjud i omgångar i rikligt med saltat vatten ca 3 min, tills de flyter upp till ytan. 400 g kycklingfärs. 2 msk Arla® Smör-&rapsolja
Jag är bara tvungen att dela med mig att detta receptet igen för det är så himla gott. Jag har sagt det tidigare men ska ni laga en endaste curryrätt till i ert liv så är det lätt den här ni ska laga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.