Jag ställde mig i köket och tänkte att jag var en italienare och freestylade med ingredienser. Jag plockade de största blad jag kunde finna på lotten och tog hem dem för att göra dolmar
I. d. a. g. p. r. o. v. e. j. l. i. t. n. f. y. å. m. -. s. k. ,. ä. ö. c. h. P. H. b. u. D. R. 4. 3. 5. 1. 2. 0. S. é. (. ). Ö. T. F. B. N. V. L. ”. –. 6. M. r d. d l. c m
igår hade jag tjejmiddag och i värmen bjöd jag på en stor sallad med diverse tillbehör. gör samma sak med gurkan och skär den och morötterna i sneda bitar
Börja med att skära bort locket på paprikan och skölj ordentligt i. Fyll paprikan med fyllningen, tänk på att inte pressa fyllningen eller lägga allt för mycket eftersom riset kommer att svälla upp
D Det bästa är ju om man är två eller tre tillsammans som lagar dolmar för hela arbetet blir så mycket enklare men är du själv så rekommenderar jag som sagt att du läser hela receptet noga innan du börjar med något annat
Koka upp vatten i vattenkokaren, lägg de torkade aubergine skalen i en skål, häll över det kokande vattnet, täck med något så att alla skal ligger under vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.