Lägg köttet på ett fat och gnid in det med kryddor. Stick in en köttermometer. Sätt in fatet i den uppvärmda ugnen och stek köttet tills innertemperaturen är 60 grader
100 g smör. 11. 5 dl strösocker. 11 dl hasselnötkärnor. 11 st ägg. 10. 5 tsk bakpulver. 13 msk kakao. 25 dl (75 g) vetemjölMät upp smör och strösocker i en bunke och låt stå framme så smöret blir rumsvarmt
Sätt ugnen på 175 grader. Lägg kalvsteken på en ugnsäkert fat. Pensla köttet med sambal oelek och salta. Sätt in en köttermometer med spetsen i stekens mitt
Sätt på ugnen. Lägg köttet i en ugnssäker form eller liten långpanna. Krydda med salt och peppar. Stick in en köttermometer så att spetsen kommer mitt i den tjockaste och köttigaste delen
Äppeltosca1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker luftigt. Blanda i mjöl och vaniljsocker och rör till sist i det smälta smöret
Här kommer mitt och familjens verkliga favoritbröd. Hör och häpna så var det faktiskt min pappa som började baka brötchen under min tonårstid och sen har det bakats åtskilliga gånger
Putsa köttet och skär det i skivor. Salta och peppra. Bryn köttet på båda sidor i en stekpanna med smör. Tillsätt pressad vitlök, grädde, fond, senap, honung, dragon och citronsaft, och koka i 15 minuter