Klart att det kommer viktigpettrar och skriker något om att det inte längre är en BoeufBourguignon och det kanske det inte är, alternativt är det en Boeufmed touch av äpplen på mitt sätt
Boeufbourguignon800 g högrev 200 g rökt sidfläsk 300 g färska champinjoner, halverade 200 g steklök 1 l rött vin 2 st lagerblad 4 kvistar färsk timjan 4 dl kalvfond (späd ut enligt förpackning) svartpeppar maizenaredning 150 g haricots verts
Lägg i lagerblad och krydda lite med salt och peppar. Servera med pressad potatis. I 30-års present fick jag en Crockpot av mina kära föräldrar och igår gjorde jag en riktigt god boeufbourguignon i den. Innan jobbet förbredde jag allt och satte den på 8 timmars jobb - väl hemma stod middagen klar och jag slapp stressa med att få maten på bordet
-P Denna grytan lagade jag i lördags och är en variant på BoeufBourguignonmed massor av god smak. Fördelen med en tryckkokare är oxå att alla smaker stannar i grytan i stället för att sippra ut som de gör ifall man använder en vanlig gjutjärnsgryta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.