Blomkålstabbouleh med oumphspett och tomat- och myntadipp
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st Blomkål Färsk
  • 2 st Kvisttomater
  • 1 st Röd Paprika
  • 0.5 st Gurka
  • 0.8 st Rödlök
  • 0.5 st krukor Mynta - färsk
  • 0.5 st krukor Persilja - färsk
  • 0.5 st Citron
  • 2 msk Olivolja
  • 1 tsk Salt Fint
  • 2 krm Svartpeppar Malen
  • 560 g Vegetariska produkter
  • 8 st Grillpinnar
  • 1 msk Olivolja
  • 4 st Kvisttomater
  • 1 st Röd Paprika
  • 0.3 st Rödlök
  • 15 g Färsk ingefära
  • 50 g Pinjenötter
  • 0.5 st krukor Mynta - färsk
  • 2 tsk Honung Flytande
  • 1 msk Olivolja
  • 0.3 st Citron
  • 0.8 tsk Salt Fint
  • 2 krm Svartpeppar Malen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.