Brrr, vad isigt och kallt det är ute. Vi stannar inne och värmer oss med en soppa. J älskar palsternacka, men jag tycker att den kan vara lite knepig med sin lätt jolmiga sötma
Jag har nämnt denna rätt då och då här på bloggen och även tidigare länkat till receptet vid ett par tillfällen men nu ska jag äntligen lägga upp receptet direkt här på bloggen
recept . Paolos middag. PARMESANKYCKLING MED ZUCCHINI- & POTATISGRATÄNG. Dagens middag är inspirerad av Paolo Roberto och Ulrika som bjöd på detta i våras, tack för middagstipset
Hittade receptet på ica. Jaha, ännu en vegetarisk lasagne. Kan det va intressant. Tänk att det kan det faktiskt för denna var – trots att ingredienserna inte är något utöver det vanliga – himla speciell och himla god
Upphovsmakaren till detta recept är Jennie Walldén, och originalreceptet hittar ni här. Vi fyllde våra rullar med handpillade räkor, glasnudlar, sallad, alfagroddar, persilja, morot, gurka och salladslök
Yield. 8st. Vegetariska miniburgare med blue cheese, betor och citronmajonnäs. Servings. 4. Cook Time. 80 Min. Hamburgare med saffranspicklad schalottenlök, citronmajonnäs och serranoskinka