Dela avokadofrukterna, ta bort kärnorna och gröp ur köttet. Mosa avokadon och hacka äggen. Blanda räkor (spara gärna några för dekorering), avokado, ägg, majonnäs och crème fraîche och smaka av med citronsaft och kryddor
Ingredienser Portioner. 6 ca 300 g skalade räkor 1 stor rödlök 1 1/2 dl torrt, mousserande vin 200 g färskost 2 stora, mogna avokador 1/2 vitlöksklyfta 2 tsk färskpressad limejuice 1 burk svart kaviar (à 75 g) limeklyftor till garnering salt vitpeppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Skölj av zucchinisarna. Gör med hjälp av grönsakssvarv zucchinipasta, Zoodles, i en stor skål. Lägg i babyspenat, grovhackade oliverna (gärna fyllda med chili för bra sting), strimlade soltorkade tomater, pinjenötter, samt hackade oreganoblad i skålen
Det var ju det där med julmaten med. Jag har otroligt svårt för konceptet julbord – visserligen gillar jag i princip varje del för sig, men ihop blir det bara för mycket och för flottigt
1. Strimla rödkål och skala och grovriv äpplet. 2. Fräs kål och äpple i smör på låg värme. 3. Tillsätt sirap, äppelcidervinäger, vatten, kryddnejlika och lagerblad
1. Nudelsallad. Tillred nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Spola dem sedan kalla. Skölj och strimla vitkålen tunt med hjälp av en osthyvel eller mandolin