Lägg över allt i lämplig panna och låt bryna ihop en stund, tilsätt vatten och resten av ingridienserna, låt koka ihop, tillsätt grädden och låt puttra tills köttet är mört
Strimla köttet och och stek det lätt. Varva kött, purjolökar och champinjoner i en eldfast form. Häll det på köttet och ställ in i ugnen i 200 g ca 25 min. 1 kg kött t
Låt eventuellt grytan stå utan lock sista delen av tillagningstiden för att minska vätska. Till köttet har jag ätit blomkålssalladen från igår och guacamole så klart, mycket guacamole
Ibland är det riktigt gott med en mustig köttgryta. Den hyffsat långa koktiden gör att man kan använda i stort sett vilket slags nötkött som helst och det blir ändå väldigt mört och fint
Köttet. Ansa köttet och skär i skivor. Strimla köttet i mindre bitar och servera med tillbehören. Våra vänner Martin och Annika hälsade på oss igår, med sin lille kille Eddie
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.