Bikarbonatsbröd
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 dl
  • dinkelfullkornsmjöl
  • 2 dl
  • grahamsmjöl
  • 2-3 dl
  • rågsikt
  • 1-2 1 dl
  • fyrkornskross
  • 1/2-1 dl
  • vetegroddar
  • 1/2 dl
  • linfrön
  • 1/2-1 dl
  • eventuellt solrosfrön
  • 1/2-1 dl
  • eventuellt hasselnötter, gärna hela
  • 1 tsk
  • salt
  • 4 tsk
  • bikarbonat
  • 5 msk
  • brödkryddor
  • 1 liter
  • filmjölk, gärna ekologisk
  • 1/2 dl
  • brödsirap
  • istället för ströbröd, använd gärna vetegroddar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.