Höstigt Fruktbröd med Nötter & Frön
Dagmar's Kitchen
Dagmar's Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 7 dl vetemjöl
  • 3 dl grahamsmjöl
  • 2 dl grovt rågmjöl
  • 2 tsk bikarbonat
  • 2 tsk salt
  • 2 dl hela hasselnötter
  • 2 dl skalade solrosfrön
  • 3 dl torkade fikon eller aprikoser (alt. en blandning)
  • 2 dl russin (här tog jag istället 0,5 dl vardera av sesamfrön och krossade linfrön)
  • 1 liter naturell yoghurt
  • 2 dl mörk sirap
  • 60 minuter Sänk sedan temperaturen till 175 grader och grädda ytterligare
  • 30 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.