Mörkt Russinbröd
En doft av Nybakt
En doft av Nybakt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • Två stycken bröd
  • 800 g filmjölk (8 dl)
  • 250 g mörk sirap (ca 1 3/4 dl)
  • 160 g rågkross (ca 2 dl)
  • 160 g vetekross (ca 2 dl)
  • 80 g vetekli (ca 2 dl)
  • 160 g russin (ca 2,5 dl)
  • 140 g linfrön (ca 2 dl)
  • 60 g solrosfrön (ca 1 dl) + 0,5 dl till dekoration på brödet
  • 400 g vetemjöl (ca 7 dl)
  • 10 g salt (ca 2 tsk)
  • 10 g bikarbonat (ca 2 tsk)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.