Grillad toast med vispad ricotta och grillade aprikoser
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • vitt bröd
  • 1 ricotta
  • 1 aprikoser (eller 2 persikor)
  • 1 pistagenötter
  • 1 flytande honung
  • 1 färsk mynta eller timjan
  • 1 citron, zestenVispa ricotta med elvisp eller ballongvisp i några minuter så den är riktigt fluffig.Vänd ner citronzest. Ställ åt sidan.Hacka en handfull pistagenötter.Hetta upp en grillpanna.Dela aprikoser på hälften eller skär persika i klyftor och grilla några minuter på båda sidor så de mjuknar och får färg. Lägg åt sidan.Grilla brödet på samma vis.Klicka på vispad ricotta, toppa med grillad frukt, pistagenötter och ringla över honung.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.