Älgfärspaj med trattkantareller
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl grahamsmjöl
  • 2 dl vetemjöl
  • 125 g smör
  • 2 msk turkisk yoghurt
  • 500 g älgfärs
  • 1 gul lök, hackad
  • 1 vitlöksklyfta, hackad
  • 2 msk smör
  • 200 g trattkantareller, förvällda
  • 2 msk kalvfond, konc.
  • 2 tsk färsk kryddtimjan, repad eller 1 tsk torkad
  • 2 msk persilja, hackad
  • salt, svartpeppar
  • 1 dl vatten
  • 1 dl vitt vin
  • 2 dl prästost, riven 17 %
  • 3 ägg
  • 2 1/2 dl grädde
  • salt, svartpeppar
  • 1 dl tranbär
  • persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.