Rödbetsbröd med chèvre & rosmarin – focaccialiknande rosa bröd fyllt med rivna färska rödbetor gratinerat med fransk getost samt strösslat med färsk rosmarin och flingsalt
Jag gillar att baka med morot, det ger bland annat brödet fibrer, saftighet och fin färg. De här morotsrutorna är en favorit som går enkelt att baka i långpanna
Sätt ugnen på 150°. Mosa mandelpotatisen. Blanda filen med bikarbonat, salt, kummin och mandelpotatis. Hittar du inte mandelpotatis kan du använda vanlig
Häll i det ljumna vattnet i en bunken tillsammans med Jästen. Blanda sedan i resten av ingredienserna och vispa med degkrokar tills degen fått en slät känsla
Jag fick smaka på ett otroligt gott tomatbröd som var smaksatt med timjan och vitlök, otroligt gott. Receptet är enkelt och resultatet talar för sig självt
Greetings from Pennsylvania. Vi har just ätit frukost och ska snart ta en promenad innan vi ska åka till bondens marknad och köpa mat till kvällens middag