Häll smeten i en spritspåse och spritsa lagom smet i de mini formarna. Om ni inte testat saffran och choklad så är den kombinationen riktig lyckad och rekommenderas starkt
Eftersom jag hade nutella hemma och inte riktigt vet vad jag ska göra med det använde jag det i frostingen, men det hade nog varit godare med en ren chokladfrosting
Chokladcupcakes. Små chokladcupcakes. Vispa ägg och socker fluffigt. Blanda de torra ingredienserna i en separat skål, tillsätt lite i tagen under omrörning
Jag älskar även att frosta mina cupcakes med olika smaker och olika typer av frosting, detta är en variant på choklad frosting som är både enkel att göra som den är god att äta
Som många vet så älskar jag choklad, och dem här är verkligen en dröm för choklad älskare. En smakrik choklad cupcake med en krispig botten av oreokex och som pricken över i
Det som är så bra är att du kan förbereda även mini kladdkakorna dagen innan och bara vispa upp fluffen, spritsa och garnera en stund innan det är dags att servera
Hacka den mörka chokladen grovt och smält den i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten). Om du nu vill kan du doppa dem i smält mjölkchoklad (ca 150 g) och sedan ställa in i kylen (endast några minuter) till chokladen torkat. 100 g mörk choklad 70 %
vit + brun blockchoklad (till ögon). Smält lite vit och brun choklad i separata vattenbad. Droppa först en rund droppe med vit choklad, på bakplåtspapper
/ Smält chokladen försiktigt. 100 g of mint chocolate / 100 g mintchoklad. These cupcakes are small yet delicious, and yet again combines my favorite ingredient combo
Grovhacka den vita chokladen och dela jordgubbarna och blanda ner i smeten. Vit choklad frosting. Smält chokladen i vattenbad eller i en chokladsmältare
Rör ned smält choklad. MINI- NUTELLA CUPCAKES. – gärna i mini-muffinsplåt. 3/4 burk NUTELLA eller annat nöt-chokladpålägg. 100 g smält mjölkchoklad. 3/4 burk NUTELLA eller annat nöt-chokladpålägg. 100 g smält mjölkchoklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.