Lagom kladdigt seg browniemedvitachokladbitar i, över detta en varm chokladsås. (Vill man ha kolasås så hoppar man bara över den mörka chokladen) Förutom begreppsförvirringen så är satsen chokladsås på tok för stor, halvera den och det räcker ändå gott och väl till alla browniesarna
Häll hallonpureén (med en sked) i långa ränder över brownie smeten, både på bredden och längden (så det blir som galler) och rör runt med en tandpetare så bildas häftiga ränder
Brownies/kladdkakamedvit glasyr och mörk choklad. Glasyren hör egentligen till en annan kaka men jag tänkte att det skulle passa utmärkt med en kladdkake/brownie-botten istället för en högre torrare kaka under
Häll hallonpureén (med en sked) i långa ränder över brownie smeten, både på bredden och längden (så det blir som galler) och rör runt med en tandpetare så bildas häftiga ränder
Låt den svalna i rumstemperatur en stund, ställ sedan in brownien i kylen åt låt den kallna helt. ) Detta recept ska egentligen dubbleras och bakas i långpanna men jag nöjde mig med halv sats i en mindre ugnsform
Vispa socker och rumsvarmt smör vittoch poröst. Jag köpte igår en ny kamera och dagen till ära bakade jag dessa härliga dubbel chokladcupcakesmedhallonfrosting
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.