Hacka chokladenoch smält den över vattenbad eller i mikron. Blanda ihop allt till bottnarna rör väl och forma till små bollar som du lägger på en plåt med bakplåtspapper och platta till bollarna en del mer än jag gjorde på bilden för de flöt inte ut under gräddningen
Igår när jag och Algot var ensamma hemma gjorde jag chokladbollar som vi fikade med. Blanda övriga ingredienser (jag använde en matberedare) och blanda sedan i den smälta chokladen
Smält chokladen tillsammans med grädde och jordnötssmör på låg värme. Detta är en god och mäktig dessert som räcker till många och kan göras dagar i förväg
Jag har gjort ett chokladpaj skal denna gången fyllde jag med choklad proteinpudding och grädde men man kan ju fylla skalet med bra grädde och bär om så önskas
Vänd ner all hackad choklad. Rör samman smör, socker och vaniljsocker i en bunke. Tillsätt ägget , lite i taget och rör blandningen luftig med degkrokar
Första gången jag gjorde cookiesen (på LCHF-visoch med kokosolja) lät jag degen vila i kylskåp och skar skivor av den, andra gången (med rårörssocker, vaniljsocker och mandelolja) rullade jag degen till bollar direkt och gräddade
Så denna helg blev det cupcakes, och för första gången har jag nu provat på att dekorera mina cupcakes (därav att dom kanske inte är jätte proffsigt gjorda, övning ger färdighet )
Och det blev lite mjuksega cookies med daim och vit choklad. Hacka chokladenoch rör ner i degen. Blanda mjöl, vaniljsocker, salt och bikarbonat och rör ihop till en deg
Lchfchokladoch jordnötsbollar ett alternativ jag tar till när andra fika med kaffebröd. Blanda alla ingredienser och rulla till bollar som du sedan rullar du dessa i kokos,
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.