Men lite planering så hinner man nog med julbaket också, det hör liksom till. Nu är det snart dax att tänka på julbaket, det blir inte så mycket som jag gjorde förr… det blir lite mera tid med mina barnbarn i stället
Rostar i ugnen på 200 grader tills bitarna är mjuka. I förra veckan var jag på kurs i Stockholm och som aktivitet på kvällen lagade vi resturangmat med kockar
Gärna gula och smetiga, som en anspelning till just påsk. Här är ett recept på Passionsfruktscurd som du kan hitta på allt möjligt och löjligt gott med till påsk eller när du känner för det
Den påminner mycket om vaniljhjärtan som man köper på bagerier typ. Luckorna som är i vaxad ek från Ballingslöv åkte Martin in med till en lackeringfirma i stan tidigt imorse
Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på till nyårsafton. Riktigt gott var det och om jag ska skryta lite så blev en toppenmiddag med helt fantastiskt kött som stektes till perfekt temperatur, väldigt lyckat
Som ett gott tillbehörtill dem kommer här en av mina Favoriter i Repris. Det märks att det är många som uppskattar bär till smaksättning i en kall sås, får väldigt många sökträffar på just den här hjortronsåsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.