Rabarbersäsongen är här med möjlighet att laga så mycket gott, både till fika och middag
Min Lilla Kokvrå
Min Lilla Kokvrå
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 34 stycken
  • Deg
  • 50 g jäst
  • 5 dl ljummet vatten
  • 2 nypor salt
  • 2 dl strösocker
  • 1 msk malen kardemumma
  • 2 ägg
  • 150 g mjukt smör
  • 4 äggulor
  • 4 msk maizena (majsstärkelse)
  • 2 ägg
  • 2 dl vetemjöl
  • 500 g kycklingfilé
  • 3 dl tärnad rabarber
  • 2,5 dl vispgrädde
  • 2 msk kycklingfond
  • 2 msk flytande honung
  • 2 tsk sambal oelek
  • 1 stor riven vitlöksklyfta
  • 2 msk rabarberchutney
  • Hackad gräslök till garnering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.