Inga artificiella färger, smaker eller konserveringsmedel, bara helt underbar frukt och den mängd extra sötma som du väljer (behövs bara om du använder lite sura bär- eller fruktsorter)
Med en klick grädde så säger jag mums. Gjorde en urgod hallon/rödavinbärs kaka. Blanda de torra ingredienserna och rör ner dem i smeten tillsammans med filmjölken
baka medrödavinbär, kladdkaka medrödavinbär, kladdkaka medvinbär, ljus kladdkaka, ljus kladdkaka medrödavinbär, recept medrödavinbär, RödaVinbärskladdkaka, vad kan jag baka medrödavinbär, vit kladdkaka, vit kladdkaka medrödavinbärShare this article
Ingredienser Juligrödkål Receptet är för 1 skål 0,5 st rödkålshuvud 1 st rödlök 2 st äpple 1 tsk mald ingefära 1 tsk mald kryddpeppar 1 tsk mald nejlika 1 tsk havssalt 1 tsk vit balsamvinäger Animaliskt fett, ghee eller kokosolja att steka i
Med torkade pulveriserade steviablad i skafferiet var det ju ingen konst att reducera det söta, som tillsammans med sura rödavinbär oftast är oundgängligt
165 g ägg, rumstempererade [3 st] 170 g strösocker [2 dl] 150 g smör 200 g vit choklad 120 g vetemjöl [2 dl] 5 g vaniljsocker [2 tsk] 3 g salt [0,5 tsk] 1 citron, zest ca 100 g rödavinbär ca 0,5 dl kokos, till formen florsocker, till servering
Jag tycker hela hösten kändes som en enda lång startsträcka fram till advent, när man dels kunde börja räkna dagarna tills det vänder och ljuset börjar återvända, dels verkligen kan gå all in med ljus och juliga kryddor
Här hemma går det inte så mycket saft så därför passade jag på att koka en variant med lite mindre socker och denna läskande dryck passar väldigt bra som måltidsdryck
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.