Inga artificiella färger, smaker eller konserveringsmedel, bara helt underbar frukt och den mängd extra sötma som du väljer (behövs bara om du använder lite sura bär- eller fruktsorter)
Men så länge får vi njuta av glass, god mat, dricka en kopp kaffe och vara tillsammans med familjen. Förresten, jag är med i en tävling som Ica har, jag tävlar med min grillade kladdkaka
Om ni tycker att det blir för surt kan ni söta med ett stänk agavesirap. Det här är min allra bästa glass eftersom den både är nyttig, ekologisk, lätt att göra och kan kombineras i all oändlighet
baka medröda vinbär, kladdkaka medröda vinbär, kladdkaka med vinbär, ljus kladdkaka, ljus kladdkaka medröda vinbär, recept medröda vinbär, RödaVinbärskladdkaka, vad kan jag baka medröda vinbär, vit kladdkaka, vit kladdkaka medrödavinbärShare this article
Med torkade pulveriserade steviablad i skafferiet var det ju ingen konst att reducera det söta, som tillsammans med sura röda vinbär oftast är oundgängligt
Krämig vinbärspajEn av mina stora laster är rostade mackor med ost och marmelad och en favoritkrydda är kardemumma så den här rödavinbärsmarmeladen smaksatt med kardemumma finns ofta hemma hos oss
165 g ägg, rumstempererade [3 st] 170 g strösocker [2 dl] 150 g smör 200 g vit choklad 120 g vetemjöl [2 dl] 5 g vaniljsocker [2 tsk] 3 g salt [0,5 tsk] 1 citron, zest ca 100 g röda vinbär ca 0,5 dl kokos, till formen florsocker, till servering
Mitt enda bidrag för att göra fudgen lite nyttigare är att pytsa i lite flisad mandel och frystorkade röda vinbär, som ger lite friskhet mitt i det söta
Här hemma går det inte så mycket saft så därför passade jag på att koka en variant med lite mindre socker och denna läskande dryck passar väldigt bra som måltidsdryck
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.