En supersmarrig saftig och god kaka som ska serveras ljummen. Är du i ett bakningsmaraton med tanken att fylla upp frysen är denna också perfekt, paketera kakan i foliepaket så tar du bara detta direkt från frysen och in i ugnen ca
Eftersom Nea ju fyller år idag och mormor ska komma på eftermiddagsfika så passade jag på att baka ännu en variant på "röra ihop kakan" som jag bakade igår
Ni kan dela receptet med fyra för recept på en kaka. Sockerkaka utan ägg med röda vinbär och rabarber. Liam ska ju snart döpas och när jag ändå höll på att baka idag så svängde jag ihop 4 st kakor som ska in i frysen direkt
Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
När de svalnat var de sega och knapriga och fortfarande så goda, de är ju dessutom omöjliga att misslyckas med så baka dem om ni vill njuta av en god kaka
De ljusa lämnade jag bort kakaon och slängde ner lite M&M i, det krävdes 2 minuter extra på dem och jag antar det är för att kakaon inte var där eller så var det bara ugnen som gjorde det. 4 msk kakao. 4 msk kakao
Ta ut de från ugnen och lägg en noblesskaka över varje. Dom här supergoda kakorna bakade jag för ett tag sedan, men har inte riktigt haft tid att blogga om dem och nu håller det på vara dags att baka en ny sats för de har en förmåga att försvinna
Har ni sett receptet på enklaste kakan/flarnet som cirkulerar överallt nu. Man sätter Dumle (chokladöverdragen kola) på en plåt och gräddar i ugnen och vips har man en kaka istället för en godis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.