Lättgjord sistaminutenfudge med kondenserad mjölk, mandelflis och frystorkade röda vinbär
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g mörk choklad - 64 - 70%
  • 1 burk kondenserad sötad mjölk - 397 g 25 g flisad mandel - lite drygt
  • ½ dl
  • 10 g frystorkade röda vinbär eller blåbär - ca 1 dl Smält chokladen i vattenbad. Rör ned kondenserad mjölk, mandel och bär. Häll upp i en bakpappersklädd form. Låt svalna och skär i bitar av önskad storlek. Klart! Svårare än så var det inte. Fudgen stelnar dessutom snabbt, så du kan börja tjuvsmaka den ganska snart.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.