Lägg över allt ilämplig panna och låt bryna ihop en stund, tilsätt vatten och resten av ingridienserna, låt koka ihop, tillsätt grädden och låt puttra tillsköttet är mört
Knorr Kött & grillkrydda. Krämigfläskfilégryta med hasselbackspotatis. Stek irikligt med smör i en panna (i två omgångar, annars blirköttet lätt kokt i stället för brynt om man lägger allt i pannan på en gång) så det får fin färg på båda sidor
Putsa filén och bryn den runt om i en stekpanna med kryddor, låt svaln lite. Skär med cirka en centimeter mellanrum och ganska djupa snitt utmed hela fläskfilen på tvären
Värm upp en stekpanna med oljan och vitlöken. Lägg ner rödlöken och köttet och stek dem ca 2-3 minuter. Tillsätt bambuskottet, ostronsåsen, sojasåsen, svartsojan, sockret och vattnet och stek dem ca 2 minuter. 300 g kött. 400 g strimlade bambuskott. 1 liten salladslök. 1 klyfta vitlök
Tillköttet har jag ätit blomkålssalladen från igår och guacamole så klart, mycket guacamole. Så känns det i alla fall, när man har långlagad fläskkarré i kylskåpet
Det här med att steka kött är intealltid helt enkelt. Det är dock så att kan man principerna så är det intejättekomplicerat, det brukar vara enkelt att få ett bra resultat varje gång om man bara följer några enkla principer
Ibland är det riktigt gott med en mustigköttgryta. Blanda löken med köttet. Jag har provat flera olika recept men det här slår ändå alla de andra med hästlängder
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.