Täck hela ytan med den rivna osten. Stek upp detta, salta och peppra. Servera gärna med ett spanskt vin. Lägg kycklingen och baconen i en ugnsfast form, häll blandningen över
Servera med pasta och en god sallad. Täck hela ytan med den rivna osten. Blanda creme fraiche, grädde, sweet chili sauce, pressad vitlöksåsoch kycklingfond
Biffarna gjorde jag fluffiga på grädde och matchade med örtkryddor och senap med en skiva gruyéreliknande svensk ost från Hjotrakten som heter Almnäs Tegel (den har ni sett tidigare på husmorsbloggen, finns bl a på NK Livs)
Blanda ner crème fraiche, vitlökoch spenat. Smaka av med salt och peppar. Skala och skiva vitlöken. Fräs den i smör några minuter och blanda ner spenaten mot slutet
Dekorera med persilja och citron. Rensar ut både kyl och frys inför den stundande fiskesäsongen. Servera varmt – fast, med kall sås – och en ljus, kall Lageröl till (och tunnbröd
Servera gärna med ris/bulgur och en god sallad. Täck hela ytan med den rivna osten. Chilisåsen använde jag mer utav och även kycklingfonden samt mera vitlök
Crème smaksatt med rostad vitlök. Smaksätt med salt och peppar. Spraya potatisen med olivolja. Trä upp kycklingen på spetten och marinera i sweet chili, soja och citronsaft
Jag serverade det tillsammmans med mina hemmagjorda hamburgare och en vitlöksoch persiljesås. Att lyxa till tillbehören man äter till maten är värt så mycket ochmed enkla metoder och knappt nåt jobb får du dundergoda ugnsbakade potatisklyftor
Barnen är uppväxta med pesto och det finns så många olika slags maträtter man kan göra med pesto. Stek kyckling i en panna, pressa ner vitlökoch salta och peppra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.