Krispigt rostad potatis med massa rosmarin, vitlök, flingsalt och masserad med olivolja. Massera in med olivolja och strössla över rikligt med rosmarin, de pressade vitlöksklyftorna (eller vitlökspulvret), lök (eller lökpulver), socker och flingsalt,
Ringla olja, strö vitlökspulver, flingsalt och rosmarin över. Vitlökspulver. Tyckte det såg spännande och gott ut, absolut ett trevligt sätt att servera ugns potatis på
När vi var i Grekland åt vi en sån sjukt god klyftpotatis, ugnsbakade eller friterade, vet inte riktigt men dom var så in i bombens goda med riktigt krispig yta, smak av oregano, citron och ljuvlig olivolja
Potatisgratäng utan grädde. 6 st stora potatisar 1 silverlök 3 kvistar rosmarin 6 dl kycklingbuljong 25 g smör salt & peppar Skiva. 6 st stora potatisar
Pressa över vitlöksklyftornaoch krydda med pommeskrydda och salt. Jag gjorde för första gången själv denna gratäng som mamma bjudit på flera gånger, tycker den är såå god och föredrar den framför vanlig potatisgratäng
Jag gjorde också en supergod champinjonsås med vitt vin, grädde ochvitlök. Superbra om man har mycket att göra eller många rätter att laga och vill förbereda maten
Häll över olja, peppar, timjan och krossade vitlöksklyftor. Lägg potatisarna på en plåt. 700 g färskpotatis, kokt och kall. 4 klyftor vitlök. 700 g färskpotatis, kokt och kall 3 msk olivolja 4 klyftor vitlök timjankvistar
Solrosfrna blir sådär härligt rostade och saltade och passar såå fint till potatisen. Ringla över rikligt med olivolja, strö över solrosfrön och sedan flingsalt efter smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.