Om du är på jakt efter ett autentiskt recept på Pad Thai, så ska du nog leta vidare. Om du däremot vill testa en version med tofu, som smakar mer än bra, ja då kan du stanna kvar
Den här försvenskade, krämiga, indiska linsgryta var riktigt smarrig. Indiska maträtter kan ibland vara rätt så kryddstarka och därför inte riktigt falla alla i smaken
Odlingssäsongen har inte riktigt börjat ännu. Jag tröstar mig med att grodda. Först ut var mungbönor. De färdiga mungbönsgroddarna fick mig att börja längta efter en asiatisk favorit - Pad thai
Det här är en av mina absoluta tofufavoriter. Kombinationen av varm frasig och len tofu, den salta såsen, lökens umami och rättikans friska rädissmak är oslagbar
Gröna sköna ärtor. Findus perfekt skördade ärtor är en räddare hela året. På vintern när grönsakerna är halvkassa vet jag att dessa håller hög kvalite för att göra god mat
Hej vänner,. Idag blev det en jättegod vego måndag av rester från i julas. Om man vill kan man ju ha den som ett tillbehör, men jag tyckte det var gott som det var
1 L riven vitkål. 2 päron av fast sort. 4 stjälkar blekselleri. 1 dl majonnäs. Salt och peppar. Blanda alla ingredienser och smaka av med salt och peppar
Hej. – Recipe in english further down the page. –. Det här receptet gjorde jag ursprungligen åt tidningen Vegourmet i våras, men det är så jävla gott så det förtjänar lite uppmärksamhet här på bloggen också
En favorit, lätt och smidig att göra. Rullen kan stå förberedd och klar för ugnen. Frasig och nygräddad kan den sedan serveras till kallt kött på buffén likaväl som till stekt- lax, kycklingfilé eller till stekt oxfilé med en portvinssås
Risblandning. Skala och hacka lök och vitlök och fräs löken genomskinlig i en kastrull med olja. Lägg i riset och fräs någon minut utan att det får färg