Lite smått och gott att ställa fram till jul måste man väl ha. Här hemma bakas det inte lika ofta nu som förr, dels för att vi är riktigt dåliga på att äta kakor och att det tillslut åker i soporna för att de blivit för gamla
Till påsk måste man äta sill. Personligen älskar jag senapsill. Det här receptet på senapsill kommer från min mamma och den är faktiskt den godaste senapsill jag ätit
Allt det fina julpynt man ser överallt, härliga julmarknader man kan besöka, den goda julmaten och för att inte tala om alla goda julbakverk och julgodis
Namnet på detta klassiska julgodis ligger nästan lika skönt i munnen som själva karamellerna. TJONG. De är hårda, smakar gräddkola och är fullständigt omöjliga att sluta äta av när man väl har börjat
1 ägg. 4 msk senap. 1 msk socker. salt – en nypa. ca 1 dl ströbröd. Sätt ugnen på 225 grader. Blanda ägg, senap, socker och salt med en msk av ströbrödet