Jag har gjort en liten kaka i perfekt storlek, en "mini bite" pepparkaks cheesecake. 1 paket färdig pepparkaksdeg (1/2kg). 1 paket färdig pepparkaksdeg (1/2kg)
Alltså min nya favorit är cakepops, har funnits ganka länge och kan ju varieras. Du behöver. 1 paket ballerina/oreokakor 50-100g philadlephia 300gram valfri choklad stössel att dekorera med klubbpinnar eller grillpinnar Börja med att mixa kakorna med en
Jag har testat att göra cakepops tidigare och jag tycker att de är ett roligt och läckert inslag på kalas så till lillkillens kalas nu senast var dessa ett självklart val
Pepparkaks cupcakes. För många är pepparkakan en godbit som bara äts under vintern men jag äter pepparkakor året runt, dessutom är det en av de få kakor som jag tycker är godast köpt
CAKEPOPS a la bondkaka. Till dessa använde jag kakrester. Hade kvar bondkakor. Dom är ju så goda. Och en bit tårtbotten hade jag kvar i frysen så det åkte det ner i smeten också
Första gången jag åt cake pops var i USA för ett par år sedan. Inne på Starbucks fick jag syn på underbart söta små bakverk på pinne och blev helt förälskad
Smaksatte den med pepparkaks krydda och så god den blev. Då drar du bort kastrullen från plattan och rör eller siktar ner pepparkaks kryddan och rör om det ordentligt
Förutom tårtan bjöds det även på ett veganskt alternativ, Cakepops. )Vaniljbottnen, räcker till 50-60 cakepops10 dl vetemjöl4 dl socker2 msk bakpulver2 tsk vaniljsocker150 g mjölkfritt smör2 dl sojagrädde4dl sojamjölkSmält smöret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.