14. 31 | september 12, 2017 | Lunch & middag. Ska precis sätta mig och skriva klart det sista på manuset som jag har deadline för på torsdag, men ville uppdatera bloggen först
Det ska vara gott att äta även om man käkar mer grönsaker och mindre kött. Ger du dig på de här provensalska tomaterna så får mjuka, saftiga tomater som bryter fint mot spröd och salt skinka
Jag har här utgått från ett recept från den härliga kokboken Galen i Grönsaker av Paul Gayler. Jag håller med honom om att italienarna vet att ta hand om sin broccoli och att den passar särdeles bra ihop med sardellfiléer
Kategorin vegetariskt börjar så sakteliga ökas på här i Min Lilla Kokvrå, använd sökfunktionen här i listen till höger så får du upp inläggen med vegetariska recept, och det mest klickade är vegetariska höstbiffar
Så här skriver Lisa Förare Winbladh om sin älskade kål. Problemet med vitkål är priset. Den är helt enkelt så billig att folk inte fattar hur bra den är och hur mycket respekt den förtjänar
Det är i alla fall typ Sveriges mest googlade rätt med ordet ”vegetariskt” i titeln. Jag tror att det här kanske är ett av Sveriges, om inte världens vanligaste vegetariska recept