[Foto. Från Trattoria]. Hittade det här receptet hos Elle Mat & Vin och det är ingen mindre än Karin, som driver bloggen Trattoria som står bakom den goda förrätten
Testa och gör egen chokladpudding. Supersmidigt och väldigt gott. 6 dl mjölk. 4 msk Maizena majsstärkelse5 msk råsocker3 msk ekologisk kakao1 ekologiskt ägg2 tsk vaniljsocker
Halländskt gästabud i kväll - och då passar ju detta. Enkel, len, mycket god soppa. 4 portioner. 250 gram, ett stånd grönkål1 gul lök2 små klyftor vitlök2 veg buljong8 dl vatten2 dl grädde1/2 citronmuskotsvartpepparRensa bor det grövsta från grönkålen
Nej, det är inga förkolnade kycklingbitar ni ser på bilden. Kan förstå varför somliga tror det, men det är faktiskt marinerade underbara bitar av mör kycklingfilé som ligger i en delikat krämig sås
Den här typen av gratäng brukade jag laga ibland när vi fortfarande åt fisk. Nu äter vi ju inte fisk längre men jag vill ändå fortsätta göra dessa smidiga så kallade 'allt i ett gratänger'
Hur kul är det inte att baka av sina egna (. ) äpplen. Jag och Johan plockade en hel hög igår medans lilla Oskar sov i vagnen och imorse hjälpte han mig baka en fin kaka av dom som smakade så gott att vi bakade en till kaka och la i frysen ^^