12 små potatisar, grovrivna. 12 små potatisar, grovrivna 1 gul lök, grovriven 1 vitlöksklyfta, grovriven 1 äggula 100 g riven Västerbottensost 2 ½ dl vispgrädde Salt Peppar
6 1 kg kokt, kall potatis ca 20 g ruccola 4 soltorkade tomater i olja 1 dl olivolja 2 msk balsamvinäger 1 tsk dijonsenap 3 krm nymald svartpeppar 1 tsk salt 100 g valnötskärnor 50 g färsk parmesanost Lägg till i inköpslistan
Skär sötpotatisen i klyftor och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Rosta i mitten av ugnen cirka 20 minuter, eller tills potatisen är klar. 2 st sötpotatis
1¼ kg fast potatis. Receptet gäller för 8 port 1¼ kg fast potatis 1 röd paprika 75 g Arla® Svenskt Smör 1 tsk sambal oelek 1 pressad vitlöksklyfta 4 dl riven Arla® Svecia