Julmat

Julmat

  • 45 Recept
Gruyerefyllda dadlar med rostad mandel

Gruyerefyllda dadlar med rostad mandel

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 0,1 dl sötmandel , 16 st
Gorgonzolapuffar

Gorgonzolapuffar

Ingredienser 1 ark smördeg , 250 gram, kylt 3 msk pistagemandlar 100 gram duetto , eller krämig gorgonzola 2 msk honung , flytande Köp receptet
Brietårta med honungsrostade valnötter och färska fikon

Brietårta med honungsrostade valnötter och färska fikon

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 500 gram brieost 1 msk Mat & Bak smör 100 gram valnötter 1 dl Honung flytande 4 st färska fikon Köp receptet
Chèvremousse på mjuk pepparkaka

Chèvremousse på mjuk pepparkaka

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 220 gram mjuk pepparkaka 3,5 dl vispgrädde 150 gram getost 2 tsk Honung flytande 2 st gelatinblad 30 gram valnötter Köp receptet
Grönkålspaj med getost och fikon

Grönkålspaj med getost och fikon

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Fyllning 1 st gul lök 125 gram grönkål 1 msk rapsolja 1 krm salt 2 krm svartpeppar 200 gram getost 100 gram torkade fikon 50 gram valnötter 4 st ägg 3 dl mellanmjölk 3 krm salt 300 gram pajskal 4 st färska fikon , till topping Köp receptet
Rödbetsgravad lax

Rödbetsgravad lax

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 kg laxsida 1 dl salt 2 dl strösocker 4 krm svartpeppar 1 kruka(or) färsk dill 1 st citron(er) 2 st rödbeta(or) , okokta Köp receptet
Sill med earl grey och citrus

Sill med earl grey och citrus

Häll över lagen från sillförpackningen i en skål. Rör ner honung i lagen och stoppa ner två påsar Earl grey-te
Bakad rotselleri med senapstäcke

Bakad rotselleri med senapstäcke

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Rotselleri 2 st rotselleri 1 st aluminiumfolie 4 msk olivolja 2 tsk flingsalt Senapstäcke 2 msk rapsolja 4 msk senap grovkornig 1 msk potatismjöl 1 krm salt 1 dl ströbröd Garnering 50 gram grönkål Köp receptet