Soppor gjorda med morötter som huvudingrediens har inte alltid stått högt i kurs hos mig, men sedan jag startade bloggen har jag ätit flera riktigt goda morotssoppor vilket har gjort att jag har börjat ändra åsikt om den solgula soppan
Dessa biffar. Dom är helt enkelt makalöst goda. Jag fick receptet på dem i en Linas matkasse för ett par månader sedan och vi har ätit dem flera ggr sedan dess
Helgen har varit seg då jag åkt på en rejäl förkylning eller liknande och halsen gör väldigt ont så vad passar då bättre än en soppa som veckans vegetariska recept
Vi startar veckan med en vardagsfavorit. Vegetarisk pastasås av morot, ingefära och matgrädde. Rund och god i smaken, snabbfixad och det går fint att göra en 3 dubbelsats och använda resterna i en vegetarisk lasagne
Vilken helg. Vårbal, Eurovision och igår, VM-guld i ishockey. Det enda jag har att klaga på kan väl vara antalet sömntimmar men det är smällar man får ta
Här kan ni nog frälsa den mest inbitne köttätaren med en riktigt god lasagne från växtriket. Hela köttgänget i vår familj tog två portioner och slickade nästan faten
Här har vi ett perfekt exempel på varför jag är en receptslav. Någon har faktiskt kommit på ett bra recept och då tycker jag inte man ska börja krångla med det
Nytt eget påhittat vegetarisk gratäng. Så gott så vi slickade faten nästan. Sås på soltorkade tomater, färska tomater, marinerade kronärtskockor, stora kaprisar och lite annat gott
Nu har jag börjat smälta helgens fantastiska festligheter, ett minne för livet. Nu är det åter jobbvecka och jag drar igång veckan med ett vegetariskt recept, precis som vanligt
Lite variation till lasagne eller köttfärssås och en perfekt rätt att förbereda då de antingen passar bra att ha färdig i kylen och ta fram en dag efter jobbet eller att du förberett den stekta köttfärsen och har i kylen och en bunke med rå skalad potatis i vatten
Hej på er. Hoppas att ni haft en fantastik sommar. Jag just avslutat min första jobbarvecka och det känns otroligt bra att vara tillbaka i vardagsrutiner igen