Dagens recept är på kålpudding. Det har varit ganska så svårt att få till ett recept som jag är helt nöjd med, och jag är inte helt 100 på att this is it heller, så om ni har några tips på hur ni brukar göra med era kålpuddingar så tar jag varmt emot dem. Vegetarisk kålpudding, 4-6 portioner
Så här kommer ännu ett, vegetarisk kålpudding. Kålpudding, massa matlådor (och förlåt för den fulaste maträtten någonsin, den slår nästan den misslyckade linssoppan
Koka sönder linserna till en tjock gröt och koka riset som vanligt. Strimla vitkålen och koka upp i saltat vatten tills den har mjuknat (spara lite av kokvattnet till såsen)
Men något som smakar i princip likadant och definitivt är lika gott, om inte godare är kålpuddingen. Till att börja med så är jag vegetarian haha men sen kan det bli lite väl gräddigt för mig i vissa lägen Så såklart gjorde jag då en vegetarisk och nyttig version av kålpudding, här ha r ni receptet
Ta ut formen med kålpuddingen och servera. Efter lite stiltje på matlagningsfronten, och för att jag har lite höstkänslor, så plockade jag fram Per Morbergs bok om husmanskost
Vegetariska biffar. Tomt kylskåp, riktigt tomt, så det fick bli en storhandling i dag. Fick med mig hjälp i form av dotter, men fick muta med fika på Stålboms konditori
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.