Jag toppade detta medrostadeoch saltade melonkärnor vilket var riktigt gott. Nu är det dags för veckans vegetariska recept och denna gång bjuder jag på bakadpotatismed fetaoströra
Nu gjorde jag inte maten för övrigt som Leila utan istället gjorde jag det till en rostad blomkål- och majssallad med nektarin och en smarrig vinägrett
Servera med lingonsylt, och en sallad. Gör en "vanlig vitlökspotatisgratäng" men ha dessutom i. och en stor näve trattkantareller (går att byta ut mot annan svamp)
Lägg överst på salladen och toppa med de bakade tomaterna. Bakade tomater smakar magiskt - och rödlök som är tillagad, tycker jag personligen, är godare än rå
Man kan enkelt göra goda vegetariska wraps medrostade kikärtor (som är sååå gott. ) och fylla dom med en massa god sallad så blir dom riktigt mättande också
Men innan jag går till tåget ska jag såklart dela med mig av veckans vegetariska recept som är en mozzarellagratinerad pastagratäng med broccoli och fänkål
Stora potatisarbakades, gröptes ur och fylldes med en smarrig röra, vad skulle Håkan säga. Bakadpotatis är däremot något som vi inte riktigt är överens om i köket, frun väljer gärna en bakpotatis till köttbiten när det går medan herrn helst väjer för den bakade varianten
I kylskåpet hade jag bara "gamla" potatisaroch inte kände jag för att åka till affären och handla så det fick bli kraschad potatis till kolgrillad entrecôte som serverades med gräddstekta färska kantareller också
Kommentarer
tikarlsson
Den här länken leder inte till rätt recept.
Logga in eller Registrera för att kommentera.