Putsa köttet och skär det rent från fett, senor och hinnor. Stek köttet i smör i omgångar i het panna. Låt grytan sjuda på låg värme under lock 1 ½ - 2 timmar, tills köttet är riktigt mört
Slå på grädden och köttbuljongen. Ingredienser 4-6 personer500-600 g lövbiff4 msk dessertost paprika/chili10 g champinjoner1 liten rödlökSås2,5 dl matlagningsgrädde2 dl köttbuljong (tärning + vatten)2 msk dessertost paprika/chili1 msk mango chutneySoya, några droppar för färgenSaltPepparGör så härStrimla löken och champinjonerna
Ni vet när köttet lossnar från benen bara man biter lätt i dem. Min pappa brukar bjuda på de allra mjällaste och godaste revbenen, när vi får grillat hemma hos mina föräldrar
1 kg revben3 röda lökar2 st köttbuljongtärningar2 st vitlöksklyftorvattenHäll i vatten i en kastrull, tillräckligt så det kommer att täcka revbenen. 2 st köttbuljongtärningar