Servera med en god tomatsås och ris. Torka schnitzlarna med lite. Krydda med lite salt och peppar. Vänd i äggsmeten och stek i rikligt med olja i varm stekpanna
Antal portioner 1 st 2 st 4 st 6 st 8 st Välj 500 g färsk skinka 1 ägg 1½ dl Arla Köket® riven ost mager ½ dl ströbröd ½ tsk salt 1 krm svartpeppar Arla® Svenskt Smör Tomatsås
Servera till nykokt spagetti med hemmagjord tomatsås och lite ruccolasallad. Torka av dem med hushållspapper och doppa dem i mjöl, pudra bort överflödet
Börja med såsen. Smaka av med salt och peppar. Lägg dem på en skärbräda och platta till dem med en biffplattare eller en tjockbottnad kastrull till tunna biffar
En riktig höjdare som jag länge förknippade med tråkiga lunchrestauranger men oj så fel jag hade. Gå inte på att köpa dessa färdigköpta tomatsåserna, det är löjligt enkelt att göra egen
Ostpanerad Dubbel Schnitzelmed röktskinka mellan lagren. Råstekt klyftpotatis på delikatesspotatis. Det blir så gott när man dubbelpanerar (ströbröd,mjöl,ägg) Schitzlar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.