Tvätta potatisochsötpotatis, klyfta dem och lägg runt formen med färs. Lägg hälften av smeten i en avlång sockerkaksform, klicka ut Creme bonjour imitten, fyll på med resten av färsen, platta till
Rulladerna serveradesmed sås på baserat på grädden som de sjuditi, några rejäla klyftor av ugnsbakad bakpotatis, klassisk rödkål samt en topping av granatäpplekärnor som fick ge den sista touchen i form av syrlighetochlitekrisp
Mat måste man ju ha så äta måste man ju och det har vi gjort "hehe" och gott har vi smaskat i oss också i helgen i lördags gjorde jag ochmin man fylldlövbiffmed creme bonjour färskostmed soltorkade tomater, rökt skinkaochcheddarosttill detta serveradevipotatismos smaksatt med örter, vitlökochparmesanostochsmarrigaoch varma cocktailtomater
Gjorde ju då denna gång medphiladelpiaostmedgrilladpaprika, pepparsalami använde vi då det är vår favoritochcheddarosttill detta serveradevipotatismos smaksatt med örter, vitlökoch mozzarella, tomat, olivolja, balsamvinägerochbasilkasalladtill
Lägg i en klick smör och ev olivolja blanda tillsist ner ostenoch gräslök smaka av med salt o peppar, Blanda philadelphiaostenmed pepparrot och senap och bre över halva biffarna
Kvällen blev riktigt lyckad, jag serveradeliteaperitivo (ostbrickamedskinka) och såklart gott vin på det medansköttfärslimpan gräddas i ugnen och jag hade tid att prata en massvis
Servera oxrulladerna med gelé, haricots verts ochkokt eller pressad potatis. Lägg sedan ner spettet med rulladerna i en kastrull och häll på vatten, fond och tomatpuré
Fylldalövbiffsrulladertillhör veteranerna bland husmansklassikeroch går att varierai massor. Lägg ut lövbiffsskivorna på en skärbräda, lägg på en bit morot, cornichonochvästerbottenosti nederkanten
husmanskost,. Smaka av såsen med salt ochvitpeppar. Servera medkokt eller pressad potatis. I det här receptet får köttbullarna en härlig ton av vitlökochpersiljaoch eftersom dem är gjorda av högrev blir dem extra saftigaoch goda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.