Vi grillade cevapcici som är en köttfärsrätt som härstammar från de baltiska länderna. Blanda samtliga ingredienser utom grilloljan till en smidig färs
Grillat är ju fantastiskt gott och smidigt, både när man ska ta med mat till jobbet (grillat är ju en av de få sakerna som smakar nästan lika bra dagen efter), och vill man då ha något enkelt att grilla som de flesta gillar så rekommenderar jag just Cevapcici - eller köttfärsspett på ren svenska
Häromdan pratade jag med Flacken och frågade lite om pajen, och han berättade att det egentligen är en helt vanlig köttfärspaj men att hemligheten är att använda extra ost
Blanda köttfärs, smulad fetaost, pressade vitlöksklyftor, finrivet citronskal, vatten och kryddor. 5 hg köttfärs. Rulla färsen till 16 ganska stora köttbullar. 5 hg köttfärs
Nyskördad vitkål, kryddig köttfärs, lagrad ost, len grädde, mjukost med örter och rött rött vin. Stek sedan köttfärsen, och när den har fått fin färg blandar du kål och kött