Skär osten i lite tjockare stavar. Känns så roligt att dela med mig av mina matkunskaper så fler får chansen att upptäcka hur enkelt, gott och nyttigt det kan vara att laga mat från grunden
Tillsätt resten av ingredienserna till såsen och låt koka upp. Ny vecka och nya tag på matfronten. Måste frosta ur frysen och därmed rensa ordentligt så jag ska jag försöka göra en veckomatsedel nu när jag gått igenom vad som finns
Perfekt som vardagsmat. Så var det slut på långledigheten och åter till vardagen. Men jag måste erkänna att det var väldigt skönt att starta vardagen på en tisdag
Rosta pitabröden i brödrosten. tomat. 1 msk tomatpuré. 1 msk tomatpuré. Pitabröd är ju alltid najs att fylla med något gott och den här röran är supersmarrig
1. Tillbehör. Ta ut och tina laxen om du har fryst. Koka ris enligt anvisning på förpackningen. 2. Laxgryta. Skala och klyfta löken och skala och finhacka vitlök
Sätt ugnen på 200 gr varmluft eller 220 gr vanlig ugn. Blanda kryddningen, förvara i burk med lock. Marinera kycklingen i masala krydda och olivolja, ca 1 timme i kylskåp