Mat som sköter sig själv är jag ett stort fan av. Irakiska köket har en hel del sådana rätter såsom marget (grytor) som ska koka med t ex lammkött några timmar
Mina färska kycklingben fördelade jag ut i en stor långpanna (med lite kant på). (till så här mycket kyckling kunde jag gott tagit ytterligare en burk till då det nästan blev snålt med sås i mina sista matlådor som jag gjorde)
Jag vet inte hur ni känner…men jag tycker att så fort den lite kyliga, friska höftluften börjar dyka upp kommer också direkt suget efter mer rejäl och rustik höstmat
Igår lagade jag en jättegod kycklingrätt och tro mig, den är faktiskt superenkel. Jag är inte den som brukar ta mig tid att laga mat på kvällarna, men detta gick jättefort och man behöver inte så mycket ingredienser heller
Godaste vi har ätit på länge. Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang