Tandoorikryddad kyckling med svalkande raita-sås
Mat och bak med recept
Mat och bak med recept
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kyckling & marinad
  • 1 tinad kyckling
  • 1 påse Santa Maria tandoorikrydda
  • 1 dl naturell yoghurt
  • Ris & krydda
  • 5 dl ris
  • 0,5 tsk gurkmeja
  • 5 nejlikor 5 kardemummakapslar 1 liten gul lök
  • olja
  • 1 msk salt
  •  
  • Raitadressing
  • 2 dl turkisk yoghurt
  • 1,5 msk torkad mynta
  • 1 msk honung
  • 0,5 riven vitlöksklyfta
  • 0,5-1 dl vatten (beroende på hur tunn du vill ha dressingen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.